Over Mij

In Nederland zijn er heel wat mensen die assistentie nodig hebben als die gaan omtrent mobiele telefoons en internet. Niet altijd kan een ieder je volledig helpen met hetgeen je behoeft. Wil je graag weten wie de beste expert is die je kunt raadplegen? Ik, natuurlijk! Het kan dan ook zijn dat je mij simpelweg nodig hebt voor tips. Hieronder vertel ik je meer over mezelf. Ik wens je veel leesplezier toe!

Wie ben ik?

Ik ben Karen en heb me sinds het begin gespecialiseerd in de technologie. Overal waar je nou naar toe gaat, kun je de technologie niet aan de kant zetten. Ik vond het een interessant leergebied en tot de dag van vandaag leer ik nog steeds. Het allerbelangrijkste van mijn specialisatie, is lezen. Ik lees veel over alles dat te maken heeft met de moderne tijd, waardoor ik ook mijn klanten kan bijstaan in hetgeen zij behoeven. Ik ben van mening dat ik vandaag de dag de persoon kan zijn wie ik nu ben, dankzij veel te lezen.

Feiten en leuke weetjes

Mijn handelen hebben ten alle tijden gemaakt dat mijn bestaande klanten tevreden zijn en op die manier terug zijn gekomen. Vervolgens heb ik ook opgemerkt dat zij mij hebben gepromoot, want mensen in hun kring beginnen mij nu ook te raadplegen. Dit heeft dus gemaakt dat ik ook weet dat ik jou niet kan en zal teleurstellen!

Tot slot hoop ik je gauw te ontmoeten en je te helpen met hetgeen je behoeft. Ik doe er alles aan om jou met een blij gezicht te zien. Tot gauw dan maar!